Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Omar Mascarell fitxarà per l’Elx i William José pel Betis

Per Miguel Castells · 23 Agost, 2021

El mercat del València no és gens positiu. A falta d’una setmana perquè s’acabe, el club blanquinegre tan sols ha aconseguit la cessió d’Omar Alderete i, per tant, afronta esta recta final amb moltes necessitats i moltes urgències. Bordalás confia que arriben dos o tres incorporacions abans que acabe el mes d’agost.

Dos símptomes inequívocs d’una mala gestió a este estiu són dos noms propis: Omar Mascarell i William José.

Omar Mascarell

Segons informa Óscar Manteca, Omar Mascarell ja es troba a Alacant per a firmar per l’Elx. El migcampista firmarà per un any i arribarà gratis, per tant, no s’entén que el València no haja aconseguit tancar esta operació quan era una de les possibilitats. L’Elx li ha arravatat una possibilitat de mercat al València.

William José

D’altra banda, als últims dies s’informà de l’intent del València per fitxar a William José. L’equip de la Capital del Túria vol reforçar la davantera i preguntà pel brasiler. Finalment, serà el Betis qui gaudirà d’ell després d’aconseguir una cessió amb una opció de compra de 10 milions d’euros.

Així, el València continua treballant per satisfer les necessitats de l’equip, que no són poques. Mentrestant, altres equips de La Lliga furten al club blanquinegre als jugadors pels quals ha preguntat.