Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mouctar Diakhaby vol eixir del València

Per Sergio Roig · 26 Agost, 2021

El València continua treballant en les últimes hores de mercat per a poder confeccionar-li la plantilla a José Bordalás de la millor forma possible. El club ha fet oficial en la tard-nit del dimecres el fitxatge del davanter brasiler, Marcos André, i continuen treballant a poder tancar algunes vendes que tenien previstes.

Mouctar Diakhaby, la venda de l’estiu

Gonçalo Guedes es postulava a principis d’estiu com la venda més grossa que podria fer el club en aquesta finestra de mercat. No obstant això, tot apunta al fet que el portugués seguirà al València excepte al fet que en les últimes dates del mes d’agost el club reba una oferta estratosfèrica.

Segons ha informat el nostre company Nacho Sanchis en el diari AS, el València està buscant-li una eixida com més prompte millor al central francés, Mouctar Dikahby. Tant el club com el jugador creuen que el camí ha arribat al final i que han de separar-se aquest estiu. Nacho Sanchis ha revelat que el destí preferit del francés és Anglaterra. El jugador sap que necessita tornar a agafar protagonisme en un equip i sap que a València, ara mateix, té per davant a Gabriel Paulista i Omar Alderete.

L’oferta per la qual podria eixir el central estaria al voltant dels 8-10 milions. El club, amb aquests diners, estaria pendent del mercat per a poder fer la incorporació d’un altre cental i complementar aqueixa posició que quedaria afeblida.

Alguns dels equips que han mostrat interés per Mouctar Diakhaby han sigut el Leicester i el Newcastle però finalment no es van mostrar contundents a fer-se amb els serveis del jugador francés.