Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mestalla es prepara per a una gran entrada davant el FC Barcelona

Per Pablo Marquez · 25 Octubre, 2022

El pròxim dissabte el València rebrà al FC Barcelona en el partit corresponent a la jornada dotze de la Lliga Santander. El club de la capital del Túria necessita la victòria de forma urgent després de tres partits. Per a aconseguir això, els de Gattuso volen un Mestalla ple capaç d’animar els noranta minuts.

I tot fa indicar que així serà. Ara mateix, queden menys de 800 entrades disponibles per al partit del dissabte. A banda dels resultats, el valencianisme confia en Gattuso i els seus jugadors per a poder guanyar el Barça i sumar tres punts. Haurem d’estar pendents al llarg de la setmana, però tot fa indicar que hi haurà una entrada espectacular per a rebre a l’equip.

Homenatge a Villa

A més d’això, cal recordar que abans de l’inici del partit es realitzarà l’homenatge a David Villa. El mític davanter espanyol estarà a Mestalla i rebrà una gran ovació per part de l’afició que el va animar durant les cinc temporades que va defensar la camiseta del València CF.

Risc de la vaga

Per a este partit no s’espera una vaga contra la nova llei de l’esport. Cal recordar que el FC Barcelona és un dels equips que està a favor d’esta nova llei de l’esport. Per este motiu, en cas de vaga, el club català sí que estaria disposat a jugar. D’altra banda, com la RFEF tampoc suporta la vaga, els àrbitres també estaran disponibles per a xiular. Per este motiu, el València hauria d’estar obligat a jugar si no vol perdre el partit.