Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

Mathew Ryan, prop de tornar a LaLiga

Per Gerard Gálvez · 05 Juliol, 2021

Un dels exjugadors del València estaria molt prop de tornar a LaLiga. Matthew Ryan, qui fora porter del València durant dues temporades entre 2015 i 2017, segons Onda Vasca, estaria prop de tornar al campionat espanyol de la mà de la Reial Societat. El portera, de 29 anys, haurà de competir amb Álex Remiro per la titularitat en una temporada il·lusionant per als de Sant Sebastià.

Rendiment en la Premier League

El pas del porter australià per la Premier League ha sigut bo. Durant la seua etapa en el Brighton ha sigut un dels porters que ha destacat en la lliga anglesa. De fet, el seu valor es va doblegar, des dels 5 milions fins als 10 en el seu pas pel Brighton. El passat hivern va ser cedit a l’Arsenal davant la irrupció de Robert Sánchez en Brighton. No obstant això, només va jugar 3 partits.

El seu pas pel València

El seu rendiment per Mestalla no va ser tot el bo que s’esperava, malgrat que tampoc va tindre massa oportunitats ni molta continuïtat. Amb un cost de 7 milions va ser el porter més car en la història del club. Una lesió al principi de la primera temporada li va costar la titularitat en detriment de Jaume Domènech.

Malgrat que va tornar a la titularitat, la volta de Diego Alves, recuperat de la seua lesió, li va fer tornar a la banqueta i, a la temporada següent, va buscar una eixida cap a Bèlgica. Ryan va marxar cedit al *Genk i ja no va tornar a València.