DECLARACIONS

Marcelino: “Ha faltat concentració en jugades puntuals i cal millorar l’encert”

Per Blanquinegres · 26 Agost, 2018

Marcelino García Toral va parlar davant els mitjans de comunicació després de la primera derrota del València en la temporada i d’un partit horrible per part del conjunt blanc-i-negre davant l’Espanyol. Sense reacció al terreny de joc, el partit es veu com un toc d’atenció. Açò és el que ha dit l’entrenador valencianista a la sala de premsa:

Quina valoració fas de la derrota de hui?

El primer temps crec que ho afrontem molt bé des de l’inici. Vam tindre el control i les ocasions, excepte una de l’Espanyol. En el segon temps comencem més discontinus i després va vindre la jugada de la mà, una falta, el gol i ens va descentrar. En una acció evitable el rival va ficar el segon i es va decidir el partit. Amb el marcador a favor l’Espanyol va ser millor.

Va ser mà en l’acció de Diakhaby que precedix el gol?

No he vist si era mà o no. No sé on tenia el braç exactament. És impossible vore on li va pegar.

T’ha sorprés l’Espanyol?

L’Espanyol ens va generar més ocasions que la temporada passada que esta i guanyem 0-2. En el primer temps vam estar millor que la temporada passada, però l’encert definix els partits.

Li falta contundència als davanters?

Els partits els guanya l’equip. Perquè defenses bé, perquè ataques bé i perquè eres precís en les àrees. El primer gol ací el va ficar Kondogbia quan guanyàrem l’any passat.

Ocorre alguna cosa amb Jeison Murillo?

Açò és senzill. Tinc una plantilla. Decidisc convocar als 18 millors. Quan Murillo em faça entendre que està entre els 18 millors, el convocaré.

Què cal millorar de cara al partit contra el Llevant?

Ha faltat concentració en jugades puntuals. Cal millorar l’encert. En defensa hem d’intentar que el rival no ens faça ocasions. Crec que fins a l’1-0 l’Espanyol només va crear una ocasió. La segona va ser una falta a pilota parada que Granero va marcar magistralment. La presa de decisions la podem millorar per a ser un equip més competitiu, també concedir menys i ser més contundents en les àrees.

Els canvis els ha fet tan tard per falta de físic als nous?

Tenim un equip que ha quedat quart. Molts jugadors que componen esta plantilla van jugar molts minuts i van donar un rendiment altíssim. Ara alguns tenen poques sessions de treball perquè van arribar lluny en el Mundial.