ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelino accepta l’oferta i ja té nou equip

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2023

Marcelino García Toral va passar tres anys i mig a Vila-real entre gener de 2013 i juny de 2016. Ara, tornarà a la banqueta de La Ceràmica com a substitut d’un Pacheta que era destituït aquest divendres pel submarí groc. Això sí, per a acceptar l’oferta de Fernando Roig ha posat diverses condicions. Molt semblants a les mateixes que li va fer al Sevilla, que al final es va decantar per Diego Alonso com a successor de Mendilibar.

El Vila-real ja ha fet oficial aquesta decisió després del partit del dia d’ahir contra l’Atlètic de Madrid en el Metropolitano. Era una condició necessària i impossible de trencar que Marcelino no fora entrenador fins al cap del partit contra l’Atlètic de Madrid. I és que Marcelino no és un entrenador que agrade de començar a treballar amb la campanya ja començada.

A més, estaria sol·licitant un sou total de 7 milions d’euros, reforços en dos posicions molt clares (central i migcampista). A això s’afegiria la incorporació de 5 persones de la seua màxima confiança a l´staff tècnic. Marcelino va arrancar la temporada en l´Olympique de Marsella, però va acabar eixint després de cinc jornades després d’un lio amb els radicals del club i el president l’espanyol Pablo Longoria.