La millor informació del ValènciaCF en valencià

Mamardashvili i el València plantegen una renovació a l’alça
,

Mamardashvili i el València plantegen una renovació a l’alça

COMPARTIR

És una realitat que la temporada 21/22 del València ha sigut molt complicada. La Copa del Rei ha fet que el somni d’un títol estiguera viu fins a finals d’abril, però a la competició domèstica l’equip de Bordalás no ha estat a l’altura que demana l’escut i per tercera temporada consecutiva el club che es quedarà fora de les competicions europees, una ratxa que l’última vegada que passà acaba en descens.

Rèdit econòmic

Això sí, dins d’este fatídic anàlisi general, hi ha un nom que es pot considerar una bona notícia: Giorgi Mamardashvili. La seua irrupció ha provocat que el València tinga porter per als pròxims 10-15 anys o que traga un rèdit econòmic espectacular amb esta operació, ja que el comprà per 800.000 euros i ara mateix ja té una clàusula de 20 milions, que per al nivell que està mostrant no és massa.

No és urgent

És per això que, segons el diari AS, el València es planteja oferir una renovació a l’alça a Mamardashvili. La sintonia entre els agents del porter i el club és molt bona i el georgià vol quedar-se al conjunt blanquinegre, ja que sap que si manté este nivell serà titular a un dels grans d’Espanya. Això sí, el club considera que primer hi ha operacions més urgents, com les renovacions de Soler, Gayà i Guillamon.

El seu rendiment

Partits com la final a La Cartuja o el primer de Lliga davant el Getafe han servit a Mamardashvili per a ser titular indiscutible d’este equip i guanyar-se una renovació en un moment financer delicat per al club. La seua clàusula de 20 milions augmentarà i el València podrà fer un negoci espectacular amb ell i quedar-se’l i gaudir-lo durant molts anys.