ACTUALITAT  SOCIAL  

Libertad VCF instal·la un cartell gegant contra Peter Lim a l’estació “Joaquín Sorolla” de València

Per Joan Marc García · 07 Novembre, 2023

La plataforma “Libertad VCF” ja ha instal·lat un cartell gegant amb el ja famós missatge “Lim Out” a l’estació de tren “Joaquín Sorolla” a València, ja que tal i com va informar Blanquinegres, és la nova proposta per protestar contra el màxim accionista del València, ​​Peter Lim.

Libertad VCF va guanyar el Premi Blanquinegres al millor col·lectiu la funció del qual és defensar al valencianisme en tots els seus vessants. El guardó va ser entregat després de rebre el suport de 7612 vots, superant als altres dos finalistes (De Torino a Mestalla i l’Agrupació de Penyes).

La instal·lació del cartell gegant de “Lim Out” a l’estació “Joaquín Sorolla” representa un capítol més en la lluita constant dels aficionats per recuperar la identitat i l’èxit del València CF. Amb aquest cartell totes les persones que arriben València mitjançant tren podran veure el “Lim Out”. De moment, està previst que el cartell estiga 3 mesos junt a l’estació “Joaquín Sorolla”.

Cal recordar que Libertad VCF ja va dur a terme una proposta similar, quan en maig de l’any passat va instal·lar un cartell publicitari de grans dimensions de color groc amb el lema ‘Lim Out’ als voltants de la ciutat esportiva de Paterna, des d’on es podia veure perfectament.