ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les pèrdues del València en l’exercici 22-23

Per Alex Alfaro · 13 Novembre, 2023

El València C.F ha confirmat que l’exercici 22-23 es va tancar amb un resultat negatiu de 1.2 abans d´impostos. Un total de 7M després d’impostos.  A pesar que en el pressupost dels comptes 21.22 preveien empatar els ingressos i les despeses, finalment el club torna a perdre diners. És el huité exercici, dels nou en els quals ha estat Peter Lim, en els quals els comptes es marquen en roig.

El València celebrarà el 14 de desembre la seua junta general d’accionistes i té previst aprovar en la mateixa una reducció del requisit per a poder assistir a aquestes sessions de les 5.786 actuals a només una, encara que la mesura per tant no s’aplicaria fins a la de 2024.

Fins a desembre de 2020, els accionistes podien assistir a les juntes amb nou accions pròpies o delegades però en aquella edició es va aprovar elevar el llistó fins a l’1 per 1000 del capital, la qual cosa llavors eren 3.598 títols i ara són 5.786.

Després de les protestes de molts accionistes, el consell d’administració va anunciar al desembre de 2022 que eliminaria eixa barrera. Ho va fer el nou conseller Kiat Lim, fill del màxim accionista Peter Lim, en una entrevista amb els mitjans del club.

“Amb respecte a la història i tradicions del club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació“, va assenyalar Kiat Lim.