La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’equip de Gattuso descansa i tornarà demà als entrenaments
,

L’equip de Gattuso descansa i tornarà demà als entrenaments

COMPARTIR

Després de la sessió recuperatòria d’ahir posterior a la victòria davant el Getafe, Gennaro Gattuso ha pres la decisió de donar el dia lliure a la plantilla. Com el València juga el dissabte a les 14:00 davant el Rayo Vallecano, el tècnic italià ha considerat que la millor forma de preparar el partit és donant descans hui. 

Per tant, els jugadors del València aprofitaran el dia per a descansar i tornar amb més ganes a le sessió del dimecres. Per tant, esta setmana tindran tres entrenaments per a preparar el partit davant el Rayo Vallecano i aconseguir la primera victòria fora de casa en lliga. 

L’estat de Marcos André

Pel que respecta a l’entrenament de demà, haurem d’estar pendents de l’estat de Marcos André. El davanter brasiler va sofrir un fort colp en el partit davant el Getafe i va ser substituit.

De fet, al comunica mèdic s’indicava que Marcos André va patir un traumatisme craniofacial, que va requerir ser traslladat a un centre hospitalari, on se li van realitzar les oportunes proves mèdiques i radiològiques. El davanter, després dels resultats satisfactoris de les proves, ha sigut donat d’alta i seguirà amb control ambulatori en el seu domicili fins a l’alta definitiva. Per tant, tot fa indicar que Marcos André tardarà uns dies en tornar amb el grup. 

Pendents de Cavani

Un altre jugador del qual hem d’estar pendents és Edinson Cavani. El davanter uruguaià continua amb el seu pla específic de treball per a ficar-se a punt i estar disponible per a Gattuso tan prompte com siga possible. L’italià no vol arriscar i Cavani no entrenarà amb el grup fins que no estiga preparat.