Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’eixida de Negredo cap a Milà es complica

Per Blanquinegres · 29 Maig, 2016

A llarg dels últims dies de la setmana i segons publicava el diari MARCA, Álvaro Negredo es trobava, i encara es troba, en condició de transferible i amb una urgència màxima. Així s’ho va transmetre el tècnic, Pako Ayestarán i així va treballar Suso Gª Pitarch.

A Milà, el Director Esportiu de l’entitat blanquinegra va tractar de tacar un possible acord per l’atacant de Vallecas. L’interés existia per part de les dos grans entitats de la ciutat, Inter de Milà i AC Milà. Unes negociacions que van arribar fins el dia d’ahir perquè Suso estava de volta acompanyant al valencianisme en les seues jornades celebrades este cap de setmana al Vell llit del Riu Túria amb la Family Weekend.

De nou, en el dia de hui el companys de MARCA tornen a donar llum sobre la situació. L’AC Milà que era el conjunt amb major predisposició per afrontar el fitxatge pareix haver donat un pas enrere al comprovar que les pretensions del jugador no ha canviat ni un àpex. Pel que l’eixida de Negredo, al menys cap a Itàlia, es complica.

En escena ara deuria d’entrar el factor Mendes. El poder  de convicció del super agent portuguès hauria d’aparèixer per tal d’ajudar en una tasca, la de les eixides, que es pressuposa complicada este estiu a l’entitat de Mestalla. Negredo és el primer d’un llista de jugadors que o bé baixen el seu estatus o el VCF haurà de perdre més diners dels pensats o continuar comptant amb ells.