+  ACTUALITAT  SOCIAL  

Layhoon: “Hem convertit en una realitat la finalització de les obres del nou estadi”

Per Blanquinegres · 11 Desembre, 2015

El VCF ha celebrat la seua Junta General d’Accionistes davant vora quasi 200 accionistes del Club. En l’inici de la mateixa s’ha mostrat un vídeo on s’ha recordat com durant l’any passat s’han abastat els objectius de l’entitat sense oblidar que en l’actual el Club està en plena voràgine de canvis. “Un equip, un cor, un València CF” eixe era el lema del vídeo de presentació de la Junta.

A continuació la Presidenta ha pres la paraula per dirigir-se cap als accionistes presents per tal de repassar tots els aspectes que han ocorregut al VCF al llarg de l’últim any natural. Durant este discurs que a continuació detallarem, la Presidenta va parlar llarg i distes sobre els passos en matèria econòmica que Meriton ha donat amb el VCF, el nou estadi, l’Acadèmia i del futur que li espera al Club amb la capitalització que quedarà aprovada per els accionistes.

 

Ja fa un any de l’última junta. He dir que de la passada companya no va haver cap moment d’avorriment. Hem viscut fantàstic moments i altres no tant, esta setmana per exemple, hem tingut la prova, davant el Barça i davant el Lyon dimecres. Estic contenta i orgullosa del rendiment de l’equip davant el Barça. Així és com el VCF ha de ser sempre i junt a la nostra afició tot és més fàcil. Mai oblidaré el partit davant el Barça per la mort d’un aficionat del VCF, Jose Manuel Esteban, un aficionat de Gestalgar que es passava dos hores de cotxe per poder anar a Mestalla. Eixe camí em va servir per vore de primera mà l’esforç dels nostres aficionats que venen a vore el seu equip. També he pogut comprovar com l’afició es mou a Madrid, Barcelona, Bilbao, Mònaco, Beijing o Ohio. Portar els objectius del projecte de Meriton al VCF no són fàcils d’abastar perquè fan falta molt recursos, però per a això necessitem suport de totes les institucions publiques, esportives i de l’afició.

La primera tasca de Meriton en el VCF va ser evitar la fallida econòmica. Per això el Club va fer us de 30 milions d’euros per tal de fer front a pagaments de jugadors. Hi havien altres problemes com els relacionats amb els terrenys del Nou Mestalla. Ara podem dir que som els propietaris dels terrenys. Hem designat un nou arquitecte per al nou estadi. Hem convertit en una realitat la finalització de les obres del nou estadi. L’estabilitat financera és el més important i Meriton té en ella eixe compromís amb el Club.

Les paraules que vaig pronunciar en la meua presentació continuen valent el seu pes. Tot i el colp a la Lliga de Campions continuem amb el nostre objectiu. Ara hem de retornar l’estima que el valencianisme va donar-nos en la nostra arribada.

Per ser transparents el més possible s’ha dissenyat un Informe. Ara tenim més reptes per davant, hem de fer front a l’alta competitiva i també el Club lluita davant l’augment del cost del jugadors. Este augment no farà altra cosa que anar a més i es que el fet dels alts ingressos a la Premier fan que les diferencies amb la Lliga siguen molt grans. Per això continuem decidits en travessar per els joves talents que estan dins del Club, i així evitar el pagament desmesurat de jugadors. També per a ser més forts, Meriton ha pres la decisió de capitalitzar el Club per situar el Club a la segona posició dels Clubs amb major capital de la Lliga. El nostre pla de estabilització financera era de 3 anys però tan Peter Lim com jo pensem que ja hem aconseguit molt, tot i això este projecte és de llarg termini.

Estem invertint en un club amb visió de futur, creiem que en un bon lideratge els nostres jugadors podran continuar amb el seu creixement. Tots poguérem vore’l davant el Barça. Ara comptem amb un nou líder com és Gary Neville que haurà de guanyar-se la confiança tant dels jugadors com de l’afició. Però estic segura que a mesura que el pugueu conèixer véreu que és un persona cabal, un líder i amb molt de coneixement el món del futbol pel que es guanyarà el respecte. Respecte l’Acadèmia no puc ser més directa de que necessitem continuar amb la inversió. Per complir en les objectius, continuem millorant les instal·lacions de Paterna, hem millorat la residència, el Puchades, les cuines…

En les oficines centrals mantenim els mateixos empleats, però també busquem reclutar nous. I a Paterna busquem sempre tindre els millors. Per això hem comptat amb Angulo o Mista per ajudar dins dels cos tècnics del Club. També per portar el nom del Club hem nomenat a Tendillo, Sol i Arias com ambaixadors de l’Acadèmia GloVal. També vull nombrar la renovació de Mario Alberto Kempes com a ambaixador internacional del Club.

Volem un nou Mestalla que tinga l’esperit de l’actual Mestalla i reproduir les paraules del nostre Club; Amunt València. Hem de ser pacient i planificar bé la que ha de ser la nostra casa per a altres 100 anys.

Hem estat en una guerra en estos últims anys. Per què el VCF no ha guanyat cap títol en els últims 7 anys? Abans els últims dirigents del Club estaven més pendents d’altres. Hem de fer examen de consciència. Necessitem pau i unitat per poder prosperar. Vull enviar un missatge de que ja no estem en guerra. Quan Meriton va arribar eixa guerra va acabar, ara estem tots en el mateix bàndol. Este consell esta obert a la critica constructiva. No tenim por a prendre decisions difícils si és el millor per al Club. Siga com siga prenen les millor eleccions per al Club. El VCF és el millor club i ha de ser encara més gran. Necessitem que el els nostres accionistes creguen en nosaltres. Mestalla ha d’intimidar als rivals que ens visite, ha de ser la nostra fortalesa on poder sentir-nos segurs. A més a més els jugadors necessiten l’energia de Mestalla.

Tots compartim la mateixa passió i per això demane que tots hem d’estar units. AMUNT VALÈNCIA!