La millor informació del ValènciaCF en valencià

Lay Hoon agafa protagonisme en els  fitxatges del València CF
,

Lay Hoon agafa protagonisme en els fitxatges del València CF

COMPARTIR

El 10 d’abril de 2017, Lay Hoon “va dimitir com a presidenta del València per a desaparéixer de l’estructura “che” sense data per al retorn. Però la realitat és que mai hi ha hagut retorn perquè mai es va arribar a marxar del tot. La singapurense és una de les assessores financeres de màxima confiança de Peter Lim dins de Meriton Hòldings Limited i McLaren Àsia. Al cap i a la fi, el València és una empresa més de Peter Lim i el màxim accionista vol informar-se del que ocorre a València de la mà de persones de la seua confiança que no li vagen a trair, com va fer ja Anil Murthy.

Segons han comunicat fonts oficials del club a Blanquinegres, Gattuso consulta totes les decisions esportives amb Lay Hoon. Per tant, no es dedica únicament a millorar les relacions amb les autoritats referent al Nou Mestalla, si no que també està pendent del dia a dia del club.

El diàleg amb Lay Hoon no és esportiu, sinó més aviat econòmic. Gattuso parla amb ella tema de preus, situacions de renovacions i qualsevol altre assumpte que necessite la supervisió oficial de Meriton. El curiós i destacable és que eixa intermediació la fa el propi entrenador i no Miguel Ángel Corona, actual director de futbol del club i que també es troba en terres suïsses.

Gattuso demana dos fitxatges 

El València de Gattuso ha començat la pretemporada amb dos victòries. El tècnic italià està tractant d’implementar el seu estil i que els jugadors siguen capaços de jugar la pilota i no tindre por a tocar el baló. Per esta raó, hem vist jugades on el València jugava molt bé al futbol. 

D’altra banda, Gennaro Gattuso és conscient de la necessitat de reforçar l’equip. L’entrenador del València està molt sorprés del rendiment dels seus jugadors i de com s’han adaptat al seu estil. No obstant això, Gattuso té clar que fa falta més efectius, perquè les temporades són prou llargues i és recomanable tindre dos jugadors per a cada demarcació. 

De fet, el tècnic italià ha explicat que ha demanat dos fitxatges, segons ha pogut confirmar Blanquinegres.com. Les demandes són molt clares i es tracta d’un “8” i un futbolista que puga jugar en les bandes en la davantera. No obstant, la nostra informació es que ara mateix l’entrenador del València no vol un central i pensa que no és una necessitat. També voldria incorporar un 6. Gennaro Gattuso sap de la importància de tindre un equip competitiu per a poder tornar a Europa. Per esta raó, necessita que el club faça un esforç per a poder incorporar les peces que ell demana.