La millor informació del ValènciaCF en valencià

L’agent de Politano torna a obrir la porta al València CF
,

L’agent de Politano torna a obrir la porta al València CF

COMPARTIR

Mateo Politano és el principal objectiu de Gennaro Gattuso. El tècnic italià ja el va entrenar quan estava en el Nàpols i considera que seria un reforç de qualitat per a poder substituir a Gonçalo Guedes, el qual té moltes probabilitats d’abandonar el València en este mercat d’estiu. 

El Nàpols es fica dur amb Politano 

No obstant això, el Nàpols no deixarà eixir a Politano baix qualsevol preu ni circumstància. De fet, segons ha afirmat el director esportiu del club italià, Cristiano Giuntoli, Politano haurà d’aconseguir ofertes del seu valor real. 

Si no està content veurem que ofertes porta. Ha de portar ofertes amb el valor real del futbolista.
 

L’agent de Politano menciona al València 

Després d’estes declaracions, ha tornat a parlar l’agent de Politano, Mario Giuffredi. El representant del futbolista italià ha parlat del futur del seu jugador en un programa esportiu de TV Luna. El més sorprenent ha sigut com ha deixat caure la possibilitat de vindre al València CF. 

Van dir que el meu client va crear el problema ell només, però no és correcte. Estos jocs no funcionen amb nosaltres. Li demanem a l’entrenador que medie amb el club i no va mostrar gens d’interés deixant clar que no confiava en Politano. 

Sabem bé que en un equip com el Nàpols hi ha rotacions i mai hem tingut problemes amb els minuts. Crec que cada jugador ha de meréixer el seu propi espai i respectem les eleccions tècniques.

Podria trobar espai tant a l’estranger com a Itàlia. L’estima de Gattuso per ell és innegable i tampoc es pot descartar el València.

D’esta forma, el València continua pendent a la situació de Politano. No obstant això, el club de la Capital del Túria sap que el Nàpols no acceptarà qualsevol proposta per Politano. Per tant, l’oferta inicial de cessió del València es quedarà curta, ja que el Nàpols només aprovaria açò amb una compra obligatòria a final de temporada.