Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

La nova alcaldessa de València manifesta els seus moviments amb el València per als primers cent dies

Per Alejandro Fernandez · 19 Juny, 2023

La nova alcaldessa de València ha explicat en el matí de hui en la Cadena Ser els passos que seguirà el seu govern amb respecte al València i al Llevant. Maria José Català té la intenció de reunir-se dins dels primers cent dies de mandat amb l’oposició per a establir els moviemnts per fer per als dos equips de la ciutat de València.

Català ha assegurat que els dos equips necessitaran ajuda de l’Ajuntament, i ha assenyalat que quan parla del València CF, parla de la institució, no de la propietat. “Vull asseure’m i transparència absoluta, veure en què estem d’acord i què és ho veiem en aquestes dues realitats i intentar plasmar-ho fins i tot per escrit i ja estem ficats en aquesta història”, ha manifestat l’alcaldessa de València.

Maria José Català ha sigut preguntada per la manifestació convocada per Libertad VCF i celebrada el dissabte passat. L’alcaldessa ha respost que amb el club valencianista es pot observar la “realitat perversa de la llei de societats anònimes esportives” i que des de les institucions tan sols poden “impulsar, espentar, forçar i pressionar”. 

Des de l’Ajuntament de València no es pot intervindre en cap cas la propietat del club, així, Català ha indicat que també depén de la Generalitat per a les tasques de pressió i impuls i que en els últims anys “Generalitat i Ajuntament no han anat de la mà en aquest tema”. La nova alcaldessa ha assegurat que no parlarà molt de sobre el tema del València i que després veuran que l’ha treballat molt.

Així mateix, Català ha garantit que es manifestarà sobre el València i el Llevant quan haja de fer-lo i que no vol utilitzar aquest tipus d’emblemes de la ciutat per a fer política. “No vull la utilització partidista d’aquest tipus d’emblemes de la ciutat. No m’ha agradat mai i jo no ho faré”, ha expressat Maria José Català.

Hola