ACTUALITAT  

La innocentada d’un equip de la lliga que s’ha fet viral

Per Alejandro Fernandez · 28 Desembre, 2023

El Betis ha aprofitat el dia dels innocents per a gastar una broma a la seua afició i als aficionats del món del futbol en la xarxa social X (abans Twitter). L’anunci del Betis ha consistit en fer oficial la volta a l’equip i als terrenys de joc de Joaquín fins al final de temporada.

Torna la llegenda” es podia llegir en el tuit publicat pel compte oficial del Betis en el matí d’aquest dijous. La publicació del conjunt sevillà ha agafat per sorpresa a l’afició bètica, però de seguida s’han adonat de què es tractava d’una broma pel Dia dels Innocents, de hui 28 de desembre.

Joaquín es va retirar al final de la temporada passada en el Benito Villamarín en un Betis – València. L’ exvalencianista va dir adeu a més de 20 anys en l’elit del futbol mundial, en els quals ha defensat la camiseta de clubs com València, Betis, Màlaga i Fiorentina. Ara, Joaquín és ambaixador del Betis i de LaLiga, a més de tindre un programa de televisió en Antena 3, anomenat  El Novato, ja centrat totalment en tasques de fora de la màxima competició futbolística nacional.