Ja es nota la mà de Marcelino

Per Blanquinegres · 13 Maig, 2017

El València Club de Futbol s’ha imposat per la mínima (0-1) al Reial Club Esportiu Espanyol en el primer partit després què l’entitat de Mestalla anunciara la contractació de Marcelino García Toral com a entrenador per a les dos pròximes temporades. I 48 hores després de l’anunci, l’encara tècnic, Salvador González MarcoVoro‘, va apostar durant 21 minuts de la segona meitat pel sistema 4-4-2, el mateix que utilitzarà el preparador asturià en el moment en el qual es faça càrrec de la primera plantilla.

Durant eixe temps, el de l’Alcúdia col·locava a Rodrigo Moreno al costat de Simone Zaza com als dos hòmens més avançats de l’equip. A més, en una de les bandes actuava Fabián Orellana i en l’altra el campió portugués Luis Nani, mentre el doble pivot estava format per Dani Parejo i Àlvaro Medrán. Una manera de jugar que va finalitzar en el minut 66 de la represa quan Carlos Soler entrava al terreny de joc. I amb ell en el camp, el València va ser capaç de marcar el gol de la victòria gràcies a una rematada amb cama esquerra de José Luis Gayà.