Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Hugo Guillamón: “Crec que tots podem ser millors amb Bordalás”

Per Alex Alfaro · 15 Juny, 2021

El central del València ha atés als companys de Superdeporte, on ha deixat declaracions de gran importància. Després del seu debut en el primer equip enfront de la Reial Societat al 2020, el central de L’Eliana ha anat a poc a poc creixent. La passada campanya va arribar a disputar un total de 2280 minuts, amb 24 titularitats. El seu últim repte va ser debutar amb la selecció espanyola amb gol. Tot això li va permetre tindre un lloc en la selecció espanyola en el partit enfront de Lituània, on a més va avançar al quadre nacional als primers segons de joc.

Debut amb Espanya


Va ser tot molt ràpid. Ens van cridar i ens van explicar la situació i vam entendre que calia anar a Madrid a jugar el partit i això vam fer.


Només que et trien per a anar amb la teua selecció ja és un orgull. Ací ja sabíem que molts jugadors anàvem a debutar amb l’Absoluta. Vam anar amb molta il·lusió perquè sabíem que anaven a ser moments que mai anàvem a oblidar. A més vaig jugar de titular. Va ser tot molt especial.

El gol

No sabia com celebrar-ho. No estic acostumat encara que algun gol he fet aquesta temporada. Va ser una jugada molt ràpida. Va arribar molt ràpid. Em va caure ací la pilota i li vaig pegar bé i va ser una emoció gran. Sempre és especial fer gols i fer-ho en el debut de la selecció encara el fa més bonic.

Una temporada amb molts minuts

He tingut la sort de jugar molts partits enguany. Me trobat molt bé amb l’equip, amb els companys i amb el míster (Javi Gracia). M’han donat molta confiança des de sempre i estic molt agraït a ells. És veritat que he aparegut en bastants partits, però ara el que pense és a continuar millorant.

Bordalas

No el conec en persona, però tinc bones referències de la seua etapa al Getafe i en altres equips i la veritat és que estic esperant conéixer-ho. Tots sabem que és un gran entrenador, ha tret bon rendiment de molts jugadors i amb nosaltres no crec que vaja a ser diferent. Tenim ganes de treballar amb ell i començar l’any i que tots junts fem que el València estiga on es mereix.