Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

Sin categoría  

Gattuso ja pensa en la final de Copa: “si ens classifiquem vaig caminant”

Per Alex Alfaro · 16 Desembre, 2022

Gattuso va assistir durant la nit d’ahir al brindis habitual de l’Agrupació de penyes. Va ser un compromís que va adquirir el mes d’agost amb Fede Sagreras i per això no va faltar a la seua paraula. En el nou local, més de 100 personas van escoltar el discurs que va donar Gattuso i les seues felicitacions nadalenques. Feia molt de temps que un entrenador no assistia a les penyes i ahir ho va fer l’italià, encara que no es va poder quedar molt de temps ja que l’endemà (hui) jugava el València enfront del Nottingham.

“Per a mi és un gran plaer estar esta nit ací amb vosaltres. És un orgull. El primer dia que vaig arribar a València sabia que teníem per davant un treball molt complicat. Estic molt orgullós d’entrenar ací, perquè és un gran club. Espere que millorem especialment la mentalitat i vos vull agrair perquè és bo jugar a Mestalla tots els caps de setmana amb 40-41 K. Vos desitge a tots “bon nadal” i un any nou. Desitgem començar bé el primer partit enfront del Vila-real”

Després d’eixe discurs els presents van efectuar un fragorós aplaudiment i va continuar Sagreras: “Esta és la teua casa. És la primera vegada des de fa molt temps que tenim a l’entrenador”, al que l’entrenador del València va respondre que a final d’any soparien “tots junts per a festejar algunes coses. Si anem a alguna final vaig a peu. Els jugadoes amb autobús i jo a peu”