ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gattuso i Corona demanen comprar a Cenk

Per Alex Alfaro · 15 Novembre, 2022

El cúpula del València ha estat reunit al llarg de les últims dies a Singapur on han tractat diferents aspectes de l’actualitat. Segons ha informat la Cadena SER, una de les peticions que li ha fet Gattuso i Miguel Angel Corona a Peter Lim és la compra de Cenk Özkacar, tal com ha informat Ser Deportivos València. El central del València està cedit amb una opció de compra per un valor de 5 milions d’euros. El màxim accionista del València, Peter Lim, ha donat el vistiplau perquè el club busque reforços per a la plantilla que dirigeix Gennaro Gattuso en el mercat d’hivern, després d’una reunió del propietari amb els principals responsables de les diferents àrees. Divendres passat es van desplaçar a Singapur per a reunir-se amb Lim la presidenta *Layhoon Chan, el director executiu Kim Koh, l’entrenador italià, el director tècnic Miguel Ángel Corona i el director corporatiu Javier Solís.

Fitxatges en hivern

Ara mateix, el València acaba d’explicar a través d’un comunicat quins són els punts que han tractat en les diverses reunions que han mantingut a Singapur. El club che ha indicat que el mercat d’hivern i la planificació de la plantilla han sigut un dels punts més tractats. De fet, han comentat l’estudi de moviments estratègics. D’esta manera, haurem de veure quins són els moviments del club en el pròxim mes de gener.

D’altra banda, el València també ha comentat en el comunicat la satisfacció de tots els integrants de la reunió sobre la bona adaptació al canvi d’estil amb Gennaro Gattuso. A més d’això, també estan molt contents amb el rendiment dels futbolistes i amb la resposta de Mestalla, el qual està quasi ple en la gran majoria de partits.

Comunicat

Segona trobada personal en menys de dos mesos del màxim accionista, Peter Lim, la presidenta, Layhoon Chan, el director executiu, Kim Koh, juntament amb l’entrenador, Gennaro Gattuso, el director tècnic, Miguel Ángel Corona, i el director corporatiu i portaveu del club, Javier Solís. En la visita a Singapur han tingut lloc diferents reunions on junts han repassat l’actualitat de l’equip i han analitzat la planificació i els pròxims moviments de present i futur del Club. 

En aquestes sessions de treball s’ha parlat dels pròxims moviments estratègics i de les possibilitats de cara al pròxim mercat d’hivern, on es valoraran opcions per a reforçar a l’equip, així com el full de ruta per als pròxims mesos. 

En aquestes reunions, marcades per la visió compartida i bon ambient, tots han destacat la satisfacció per la ràpida adaptació al canvi d’estil, bon joc de l’equip i implicació dels jugadors que estan sent abrigallats en cada partit per més de 40.000 valencianistes a Mestalla. Totes les parts implicades han reafirmat el seu compromís per a seguir amb aquesta visió amb l’objectiu de brindar alegries als aficionats valencianistes.