La millor informació del ValènciaCF en valencià

Gattuso demana dos fitxatges per a este mercat
,

Gattuso demana dos fitxatges per a este mercat

COMPARTIR

El València de Gattuso ha començat la pretemporada amb dos victòries. El tècnic italià està tractant d’implementar el seu estil i que els jugadors siguen capaços de jugar la pilota i no tindre por a tocar el baló. Per esta raó, hem vist jugades on el València jugava molt bé al futbol. 

D’altra banda, Gennaro Gattuso és conscient de la necessitat de reforçar l’equip. L’entrenador del València està molt sorprés del rendiment dels seus jugadors i de com s’han adaptat al seu estil. No obstant això, Gattuso té clar que fa falta més efectius, perquè les temporades són prou llargues i és recomanable tindre dos jugadors per a cada demarcació. 

De fet, el tècnic italià ha explicat que ha demanat dos fitxatges, segons ha pogut confirmar Blanquinegres.com. Les demandes són molt clares i es tracta d’un “8” i un futbolista que puga jugar en les bandes en la davantera. No obstant, la nostra informació es que ara mateix l’entrenador del València no vol un central i pensa que no és una necessitat. També voldria incorporar un 6. Gennaro Gattuso sap de la importància de tindre un equip competitiu per a poder tornar a Europa. Per esta raó, necessita que el club faça un esforç per a poder incorporar les peces que ell demana. 

Ara mateix, el principal problema és el Fair Play Financer. El València no pot inscriure a Samu Castillejo si no hi ha vendes abans. Per això, el València ha d’aconseguir rebaixar el cost de la seua plantilla de forma urgent per a poder fitxar els futbolistes que ha demanat Gennaro Gattuso.