+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Gary Neville: “Mestalla necessita guanyar i l’aficionat busca una victòria”

Per Blanquinegres · 30 Gener, 2016

Parlava Gary Neville després d’abastar el bitllet de semifinals a la Copa del Rei, però el que més ha centrat al tècnic blanquinegre és el partit de demà davant l’Sporting en el que poder, d’una volta per totes, sumar 3 punts vital i capitals per oblidar fantasmes que comencen a apareixer per Mestalla.

 

Necessitem a 10.000 persones fora de l’estadi, 50.000 a Mestalla, 11 jugadors, el cos tècnic, tots mirant en la mateixa direcció i aconseguir la victòria que necessitem.

Cal centrar únicament i exclusivament en l’Sporting. És un partit molt important i requereix tota la nostra atenció. Mestalla necessita guanyar i l’aficionat busca una victòria. Cal eixir amb tota la força perquè siga una experiència espantosa per al rival i fantàstica per a nosaltres.

Hem estudiat el calendari i tenim en els pròxims 35 dies 11 partits. És impossible sempre jugar amb els mateixos, necessitem a tots, perquè el calendari és molt estret. L’equip ha d’estar fresc i en condicions. Ens trobem en un punt en què hi ha menys lesionats (Alcácer i Javi Fuego) i estaria malament centrar-se només en uns pocs jugadors.

Què si vull el Barcelona està cansat? Seria fantàstic. Cada dos minuts diem, anem a centrar-nos en l’Sporting i ja ens ocuparem del Barcelona. Ens hauria agradat jugar dijous per descansar més en Copa, però ara mateix només pensem en la Lliga.

L’únic que he vist en Feghouli ha sigut un compromís ple, dins i fora del terreny de joc. S’ha esforçat molt i seguirà fent-ho. Ha tornat d’una lesió dura, però ja està bé i vol estar amb l’equip. Està completament compromè, encara que haguera antes que ell hem demanara calma, perqué és una lesió complicada.

Enzo és important. No és un dels veterans i entrena fenomenal. Ho dóna tot i es lliura en els partits. Hauria estat fantàstic mantenir-lo en el camp, però no volem córrer riscos.

És un període molt desestabilitzador, és una bogeria molt fort en esta última setmana. M’encanta el xaval i conte amb ell. M’alegra tenir un director esportiu perquè parle d’estes qüestions.