Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els motius de la baixa de Moriba en l’entrenament

Per Alex Alfaro · 26 Octubre, 2022

El València C.F ha entrenat este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna amb la mirada posada en el partit enfront del FC Barcelona. És el segon entrenament de la setmana i treballaran sense descans fins al mateix divendres, entrenament en el qual Gattuso sol provar els onzes titulars.

No obstant això, l’entrenament no ha tingut bones notícies perquè Ilaix Moriba ha sigut baixa per molèsties musculars i es converteix en una dels dubtes per al partit enfront dels de Xavi.

A la baixa d’Ilaix s’uneix la de Cömert, que ha estat treballant esta setmana amb un preparador físic en solitari. Diakhaby tampoc estarà fins al cap del mundial i també serà baixa, a més de Nico per la clàusula de la por.

Gattuso ha provat un mig camp amb la presència de Foulquier, a més d’Ilaix i Guillamón. Els davanters han assatjat dispars a porteria amb els davanters en un entrenament específic.

Samu Castillejo ha sigut la bona notícia, perquè ha tornat a entrenar amb el grup i es confirmen les seues bones sensacions i estarà en la convocatòria.

Per part del filial, en l’entrenament ha estat Facu,Rubo, Javi Guerra, Javi Guerra i Riveiro.