Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els jugadors que podrien jugar hui el seu últim partit amb la camiseta del València

Per Alejandro Fernandez · 04 Juny, 2023

El València es juga aquesta nit la permanència en el Benito Villamarín i passe el que passe una gran quantitat dels futbolistes que conformen la primera plantilla no continuaran la pròxima temporada. Entre els cedits que tornen als seus clubs, els jugadors que no renovaran, i altres que seran venuts, el València planteja una plantilla amb noms nous.

Hui finalitza una temporada per a oblidar i una gran quantitat de jugadors posaran fi a la seua etapa com a jugadors del València, des de la porteria fins a la zona d’atac. Si el club no aconseguira la salvació aquesta nit, augmentaria l’eixida dels futbolistes que conformen la plantilla, a causa de la baixada d’ingressos que patiria el club en Segona i la impossibilitat de mantindre a jugadors amb uns sous alts.

Iago Herrerín va arribar al club de Mestalla per la lesió de Jaume Domènech, però no ha tingut minuts per la titularitat indiscutible del porter georgià Giorgi Mamardashvili, i el contracte que finalitza al final de la present temporada, tot sembla indicar que no es renovarà. Cristian Rivero, l’altre porter que tampoc ha tingut oportunitats, i qui era el descarte de Gattuso en la Copa del Rei, finalitza contracte en 2024 amb el club, i este buscarà la seua eixida en este mercat.

En defensa, un dels valencians i capitans del club posarà fi a la seua etapa com a valencianista. Toni Lato no renovarà i serà un dels noms de les marxes del València aquest estiu. No ha tingut continuïtat per jugar en la mateixa posició que Gayà, i encara que amb Gattuso va gaudir de molts minuts, l’entitat li va oferir una renovació a la baixa que el jugador no va acceptar. 

Cenk és un dels quals també s’acomiadarà del València si el club no executa l’opció de compra per 5 milions d’euros. Tot semblava que l’opció anava a ser executada, però la convocatòria de Facu González amb l’Uruguai i les seues bones aparicions, podria canviar la postura del València.

En el centre del camp, els cedits Nico González i Ilaix Moriba tornaran als seus equips, el FC Barcelona i Leipzig respectivament, si no canvia res. Al València li agradaria tornar a comptar amb Nico per a la pròxima temporada, però l’última decisió és del club català. Ilaix tornarà al Leipzig, però per poc temps, ja que aquest vol vendre al jugador en aquest pròxim mercat de fitxatges.

En la zona d’atac, Samuel Lino i Justin Kluivert també tornaran als seus clubs després de finalitzar la cessió contractual i no tornaran a vestir la samarreta del València. Samu Lino sembla ser del gust de Diego Pablo Simeone i aquest vol veure’l, almenys, jugar la pretemporada amb l’Atlètic de Madrid, i Justin Kluivert sembla inaccessible amb els 15 milions d’opció de compra. Del neerlandés, la possibilitat que torne a l’estadi de Mestalla passa per una altra opció de compra, ja que el jugador ha mostrat la seua voluntat de voler continuar en l’equip.