Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els ingressos que tindrà el València pel Mundial de Qatar

Per Alex Alfaro · 28 Octubre, 2022

El mundial de Qatar es troba molt a la vora i en a penes dos setmanes la competició de lliga pararà per a no tornar fins a l’última setmana del mes de desembre. Un mundial particular i que es disputarà a l’hivern i no a l’estiu com és habitual. Huit grups conformats per quatre equips cadascun d’ells que tractaran d’arribar a la glòria. I un mundial també estrany per les seues seus (Rayán, Jor, Lusail, Doha i Al Wahrah).

Per part del València, futbolistes com Gayà, Yunus, Cavani i Eray Cömert tenen pràcticament assegurada la seua presència en el mundial i únicament canviaria este fet una possible lesió en els últims tres partits de lliga.

Des del club de Mestalla s’espera ingressar una quantitat pròxima al milió d’euros en concepte de prestar als seus futbolistes per a la cita mundialista. Per a ser més concrets, el club rebrà 10.037 euros per cada dia que els seus internacionals estiguen en el mundial comptant amb la setmana prèvia de preparació.

En la prellista, i per tant amb opcions d’estar en el mundial, també es troben jugadors com Thierry i Guillamón. El de L’Eliana ha assistit a les últimes cites amb el quadre internacional i té un gran nombre de paperetes d’acudir al mundial de Qatar.

Per a fer-se una idea de forma més clara, en el cas que Espanya finalment aconseguira arribar a la final de la Copa del Món, rebria una quantitat pròxima als 358000 euros per cedir a Gayà.

Una quantitat que apaivaga els ànims d’un Mundial controvertit per als clubs. No els va agradar que s’interrompera la competició en un període poc habitual, obligant a comprimir i carregar de partits el calendari. Però el major recel està en el risc que suposa que un futbolista es lesione greument durant el torneig i no disposar d’ell el que reste de temporada

El pla del València

En primer lloc, després del partit davant el Betis,  els jugadors tindran set dies de vacances. Cal recordar que eixe cap de setmana hi ha ronda de Copa del Rei, però com el València va arribar a la final, ha evitar eixa ronda.

Després d’eixos dies, tornaran al treball. Per a poder arribar en un estat de forma òptim a la reanudació de la competició, el València dispararà diversos partits amistosos en Espanya i en Europa. Per tant, Gattuso podrà continuar provant coses durant este atur.

Descartada la gira en Paraguai

La Lliga havia oferit al València participar en una gira per Paraguai on anava a disputar partits amistosos. No obstant això, el València ha rebutjat esta proposta, perquè consideren que el millor és treballar en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Tres equips faran gira

El València no ha volgut acceptar la proposta, però sí que hi hauran tres equips que se n’aniran de gira fora d’Espanya durant el Mundial. El Reial Betis disputarà diversos partits en sud-Amèrica. Mentrestant, el Vila-real i el Cadis han optat per una gira per Turquia.