La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Feyenoord i el Nottingham presenten ofertes per Jesús Vázquez
,

El Feyenoord i el Nottingham presenten ofertes per Jesús Vázquez

COMPARTIR

Jesús Vázquez ha augmentat radicalment el seu rendiment durant esta última temporada. S’ha consolidat com un jugador molt apte per a la banda esquerra i li ha guanyat completament la posició a Lato i fins i tot es postula com un candidat a substituir Gayà en el cas que finalment el de Pedreguer s’acaba marxant del València.

Tal com ha informat Deportes Cope València, té dues ofertes: una  del Feyenoord i una altra del Nottingham Forest. D’esta manera, ja han arribat dues propostes a les oficines del club per a preguntar pels drets federatius del lateral. I la situació no sols s’ha quedat en contactes, si no que han sigut ofertes amb totes les lletres de la llei.

Totes dues ofertes rondaven els 5 milions d’euros, però des del València s’ha enviat el missatge que el jugador és intransferible. D’esta manera, hauria de pujar molt l’oferta perquè el València es plantejara desprendre’s del jugador. La temporada passada va realitzar 17 partits, amb prop de 1000 minuts oficials. A Bordalás li agradava, i segons informa aqueix mateix mitjà de comunicació, a Gattuso també.

Reunió per a renovar a Gayà 

Ara mateix, segons ha informat Rafa Villarejo, la intenció del València és tornar a les negociacions amb José Gayà per a tractar la seua renovació. La reunió amb els seus agents podria produir-se esta setmana o la pròxima. En el club tenen clar que les negociacions no poden allunyar-se durant l’estiu, perquè este és l’últim mercat en el qual es pot vendre al lateral de Pedreguer, ja que l’any que ve eixiria de forma gratuïta.

La renovació de Soler és més complicada

Carlos Soler està en la mateixa situació que Gayà. No obstant això, les negociacions amb el futbolista valencià són més complicades, perquè les pretensions econòmiques eren majors. A més d’açò, el València necessita vendre per valor de cinquanta-cinc milions d’euros abans del trenta de juny. Per esta raó, i tenint en compte que Carlos Soler és un dels jugadors amb més valor de mercat de la plantilla, el club espera rebre ofertes pel migcampista valencià per a fer caixa. 

Haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure si Carlos Soler i José Gayà continuen en el club de la Capital del Túria la pròxima temporada. Cap aficionat dubta del valencianisme dels dos jugadors, ja que han sofrit tres campanyes molt complicades.