Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El VCF no soluciona el problema de Jorge Sáenz

Per Josep Prats · 03 Febrer, 2021

La situació de Jorge Sáenz al Celta és bastant complicada. El tècnic argentí del conjunt gallec no compta amb ell i va decidir apartar-lo de la dinàmica de la resta de l’equip. Per tant, el jugador va haver d’entrenar en solitari per poder trobar un nou destí en el mercat d’hivern. Però segons informa Ondacero, el central ha preferit quedar-se fins a final de temporada i poder tornar a la capital del Túria.

El president valencianista, Anil Murthy, va enviar una carta al conjunt vigués per demanar que canviaren el tracte amb el jugador, ja que estava apartat de l’equip.

També va entrar en acció l’AFE perquè poguera tornar a la dinàmica de l’equip. Però la situació del canari seguix sent complicada i tot apunta que fins a la pròxima temporada no jugarà a futbol.

D’altra banda, el club valencianista buscava central en este mercat d’hivern, però no ha comptat amb la confiança de Jorge Sáenz i van decidir reforçar-se amb Ferro.

Buscarà nou destí en estiu

El defensa canarí està pasant un infern al Celta de Vigo. Cap dels dos entrenadors que ha tingut, no li ha donat minuts i no ha rebut la suficient confiança. Per tant, el pròxim estiu haurà de tornar a la disciplina valencianista i el conjunt de Mestalla haurà de decidir que fer amb el seu futur.