Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El VCF deixaria eixir a Maxi Gómez per 25M

Per Josep Prats · 29 Gener, 2021

El VCF haurà de vendre jugadors abans del 30 de juny per poder quadrar comptes i poder complir el FPF. Maxi Gómez és un dels jugadors que més probabilitats té d’eixir, i des del club, no descarten que isca en este mercat d’hivern si arriba una bona oferta.

Segons avança Tribuna Deportiva, els representants del jugador a Itàlia el taxaren en 25 milions d’euros, i eixa és la xifra per la qual el VCF deixaria eixir el jugador.

La Fiorentina va mostrar interés per l’uruguaià, però el VCF va posar eixa xifra de 25 milions com a preu fixe per una possible eixida del davanter cap a un altre club en el mercat d’hivern.

No està còmode al VCF

El jugador de Paysandú no està còmode al club, i una de les raons és la nefasta gestió que està portant Meriton d’una entitat centenària com és el VCF. A més a més, té algunes diferències amb l’entrenador.

Maxi Gómez ha dit en algun moment de la temporada que vol eixir del VCF, encara que hui en dia, eixos ànims d’eixir són mínims i està disposat a finalitzar la temporada complint els objectius.