Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

El VCF continua rebutjant ofertes de la Juventus

Per Blanquinegres · 30 Maig, 2016

Este cap de setmana Itàlia s’ha convertit en la Capital mundial del futbol, i a este mateix país trobem un dels pretendents més forts per un jugador del vestidor de Mestalla, André Gomes i la Juventus de Torí.

A San Siro, Mendes i bona part dels màxims dirigents del futbol europeu entre ells Agnelli (President de la Juventus) es reuniren entorn a la gran Final de la Lliga de Campions i com tots saben, amb futbol de per mig els negocis es comprenen millor.

Segons els periodista italià Gianluca Dimarzio, Sky Sports, ha apuntat que el contacte entre el responsable bianconeri i l’agent del jugador de 22 anys es va produir per tal d’informar que l’oferta de 30+20 milions oferida per el conjunt campió de la Seria A és insuficient per als de Mestalla. El motiu al·legat és que a València es desitja rebre una quantitat fixa sense tindre que esperar a objectius.

Qui no tindria cap problema en dipositar una oferta de 40 milions d’euros fixa és el nou Manchester United de Jose Mourinho. Fins i tot des de la premsa ‘red devils’, s’arriba a apuntar que la Juve quedaria fora de l’equació per no arribar a les pretensions blanquinegres.

El futur del prometedor André Gomes és incert tal i com el seu propi agent va indicar al ser preguntat al respecte i respondre un simple “sense comentaris”. Però, no tot va a ser Mendes-Juve, el VCF continua amb la seua postura oficial de no vendre a no ser de rebre una proposició marejant que supere els 60 milions d’euros. És més, tal i com va confirmar Suso Gª Pitarch, tres han sigut les ofertes rebutjades per les altes instancies de Mestalla dirigides al ‘21’ valencianista. André és peça fonamental per al VCF 16/17.