ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València treballa en mantenir a tots els cedits menys Nico per a la pròxima temporada

Per Pablo Marquez · 22 Novembre, 2022

Després de la reunió a Singapur, el València ja s’ha ficat mans a l’obra per a preparar-se per a este mercat d’hivern i els possibles reforços. No obstant això, des del club volen donar un projecte a Gennaro Gattuso. Per esta raó, també està manejant-se per a veure quin és el futur dels cedits la pròxima temporada.

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València tractarà de negociar per tots els futbolistes que té cedits esta temporada menys per Nico González. El migcampista espanyol ha manifestat en reiterades ocasions que vol formar part del FC Barcelona.

El València ja ha parlat per Ilaix i Kluivert

En primer lloc, Justin Kluivert podria continuar la pròxima temporada. El València ha parlat amb la Roma i sap que podria negociar la compra per un preu bastant inferior als 15 milions d’euros que marca la seua clàusula de rescissió.

Un fet que facilitarà que el València tinga una posició forta en el mercat és que el jugador acaba contracte amb la Roma en 2024. Mitjans italians han assegurat al llarg d’este cap de setmana que el jugador podria eixir per un preu entre els 4-6 milions d’euros.

Quant a Ilaix Moriba, el València també ha contactat amb el Leipzig. El club alemany ha contestat al club che que no regalarà al futbolista. Gattuso està encantat amb Ilaix i Ilaix està encantat amb el València. Per tant, haurem d’estar pendents a pròximes negociacions. Però, pel que respecta al jugador guineà, Ilaix estaria disposat a abaixar-se el seu salari.

Inversió per Samuel Lino

Sense dubte, el futbolista que més està agradant a l’afició valencianista és Samuel Lino. El davanter brasiler està sent diferencial i el València estaria molt interessat en poder continuar amb ell la pròxima temporada. De fet, segons ha afegit Hèctor Gómez, si este estiu el València fa una compra superior a deu milions d’euros, serà la de Samuel Lino.