La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València treballa en la renovació de Toni Lato
,

El València treballa en la renovació de Toni Lato

COMPARTIR

-->

Toni Lato va ser un dels principals protagonistes el passat diumenge a Mestalla. El lateral va dur el braçalet de capità i va alçar a tot Mestalla amb un espectacular gol només començar el partit. Va ser una nit màgica per a Lato, el qual va ser acomiadat per Mestalla amb una ovació espectacular. 

Ara mateix, Toni Lato ha entrat en el seu últim any de contracte. El jugador sempre ha manifestat el seu gran sentiment valencianista. Per este motiu, segons ha informat Ràdio Esport València, el València ha començat les negociacions per a renovar a Toni Lato. 

Competència al lateral esquerre

El lateral és conscient de la gran competència que hi ha en la seua posició. José Gayà és titular i capità general i tornarà el pròxim dissabte després de la seua sanció. A més d’ell, Jesús Vázquez, el qual es va perdre els dos últims partits per lesió, també està disponible per a Gennaro Gattuso. 

La seua relació amb Gattuso

No obstant això, Gattuso va elogiar a Toni Lato en roda de premsa. El tècnic italià pensa que el laterla és un futbolista exemplar i que treballa com ningú cada dia en la Ciutat Esportiva de Paterna. De fet, en eixa roda de premsa, Gattuso va fer una declaració molt divertida sobre Lato. Va dir que la seua filla només té díhuit anys, però que Lato és l’home ideal per a ella. 

Opcions d’eixida

En els últims dies del passat mercat de fitxatges, Toni Lato va estar prop d’anar-se’n cedit a un altre equip. El lateral, conscient de la competència, no veia amb mals ülls fitxar per un altre equip per a tindre minuts i sentir-se més protagonista. En eixa situació, va aparéixer el Getafe el qual va demanar la cessió del futbolista. 

No obstant això, finalment no va eixir endavant i Lato es va quedar en el València. Ara mateix, Toni Lato té clar que per a guanyar-se un lloc en el camp ha de continuar treballant i donar el màxim per a convéncer a l’entrenador de què és un jugador vàlid i amb opcions d’ajudar.