La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en la incorporació de Samuel Lino
,

El València pensa en la incorporació de Samuel Lino

COMPARTIR

El València treballa en reforçar la plantilla. El club de la Capital del Túria té moltes limitacions a l’hora d’incorporar futbolistes, ja que ha de rebaixar primer el seu Fair Play Financer. Ara mateix, la situació del club és tan greu que encara no poden inscriure en la Lliga Santander a Samu Castillejo. 

Samuel Lino, una opció per a la banda

No obstant això, el València continua a la recerca d’opcions de mercat per a reforçar la plantilla. Ara mateix, segons ha informat el periodista de revelo Matteo Moretto, el València està interessat en una jove promesa de l’Atlètic de Madrid, Samuel Lino. El jove extrem brasiler no entra en els plans de Diego Pablo Simeone i podria eixir com a cedit. 

Per la seua part, Gennaro Gattuso vol un jugador per a eixa demarcació. El tècnic italià ha incorporat a València un estil antagònic al practicat per Bordalás la passada temporada. Per este motiu, Gattuso necessita un altre tipus de futbolista per a poder jugar al futbol que a ell li agrada. 

El València ja ha negociat per Rodrigo Riquelme

Per tant , la incorporació d’un extrem és una de les prioritats del club. No obstant això, Samuel Lino no és la primera opció del València. El club pensa abans en Rodrigo Riquelme, també futbolista de l’Atlètic de Madrid. El club de la Capital del Túria ja ha negociat la cessió del futbolista i està tractant d’incloure una opció de compra. 

Haurem d’estar pendents als pròxims dies per a veure si arriba una nova cara a Mestalla. No obstant això, el València està preocupat per l’operació eixida, ja que necessita vendre de forma urgent abans de l’inici de la Lliga Santander si vol inscriure als jugadors per a la primera jornada davant el Girona.