La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa en la forma de fitxar a Alderete
,

El València pensa en la forma de fitxar a Alderete

COMPARTIR

Alderete vol jugar en Espanya. El central paraguaià va disfrutar la temporada passada en el València CF i és conscient que no continuarà en l’Hertha de Berlin. Ara mateix, el club que sona amb més força és el Getafe, el qual està treballant amb intensitat per a poder tancar el seu fitxatge. 

Alderete vol jugar en el València 

No osbtant això, el València està pendent de la situació i no perd de vista a Alderete. De fet, segons ha informat el periodista Jose Maria Segarra, Alderete vol jugar en el València i està fent força per a firmar amb el club de la Capital del Túria. El paraguaià està negociant amb el Getafe el seu contracte, però el seu desig seria tornar a l’equip en el qual va estar la passada temporada. 

La fórmula de compra per Alderete

Pel que respecta a l’operació, el València va desestimar comprar a Alderete, perquè no podia pagar els 7,5 milions d’opció de compra que havia pactat amb l’Hertha de Berlin. No obstant això, ara el València estudia la fórmula per a poder aconseguir a Alderete. Ara mateix, segons ha afegit Jose M. Segarra, el club valencià es planteja pagar 3,5 milions d’euros pel 50% dels drets d’Alderete. 

Per la seua part, Alderete tenia moltíssimes ganes de fitxar pel València esta temporada. De fet, el central paraguaià estava convençut que anava a firmar pel València. Per esta raó, Alderete es va comprar una casa en València. Ara, el València treballa a contrarellotge, perquè el Getafe apreta i podria firmar-lo entre hui i demà. 

L’estil de Gattuso i Alderete

Per últim, és important tindre en compte que l’estil del València actual no és el millor per a Alderete. L’equip de Gattuso està treballant i elaborant jugades des de la seua pròpia porteria. L’eixida de baló no era un dels punts forts d’Alderete. Per esta raó, sorprén una mica l’interés del club en el seu fitxatge.