Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València intenta traure un jugador de banda per al final del mercat

Per Pablo Marquez · 01 Febrer, 2021

A les 23:59 del dia de hui finalitza el mercat de fitxatges i el València estudia l’opció d’intentar traure a un quart fitxatge per a fer un salt de qualitat dins de la plantilla. Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, la intenció del València és traure un jugador de banda abans que acabe el mercat de traspassos.

Ara mateix, el València té cinc futbolistes per a dos posicions de banda: Jason Remeseiro, Yunus Musah, Gonçalo Guedes, Denis Cheryshev i Àlex Blanco. A més, el polivalent Wass ha ocupat en més d’una ocasió eixa demarcació. El club vol reforçar eixa posició per a poder competir amb més eficàcia els partits de lliga que falten.

No obstant això, l’operació és molt complicada, perquè per a intentar traure a un jugador, primer hauria d’eixir un altre. El València ha intentat convéncer a Jason Remeseiro per a abandonar el club de la Capital del Túria, però el futbolista gallec s’ha negat. El club sap que si no pot donar eixida a cap jugador, serà impossible intentar cap fitxatge.

EL TEMPS JUGA EN CONTRA DEL VALÈNCIA

A més, la situació és molt complicada, perquè el mercat finalitza esta nit i el València hauria d’acordar l’arribada d’algun futbolista amb el seu club i el mateix futbolista. Encara queden deu hores abans del tancament del mercat i des del València tenen un mínim marge per a poder contractar a un futbolista d’ací a final de temporada.

Però esta incorporació no serà possible si no ix cap jugador. Per la seua part, el quart fitxatge s’uniria als ja valencianistes Patrick Cutrone i Ferro; i amb Oliva que arriba esta vesprada a València.