Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València es troba molt interessat Facundo Farías, l’última perla argentina

Per Alex Alfaro · 27 Juny, 2022

Tot són rumors i consultes mentre no s’activen les vendes. El València continua preguntant per jugadors, encara que de moment no hi ha cap operació que es trobe avançada ni prop de tancar-se. Principalment per dos motius: no hi ha diners en la caixa i no hi ha espai en el Fair Play ni tan sols per a tancar la renovació d’un jugador com Giorgi Mamardashvili.

Segons informa el Diari AS en la seua versió sud-americana, el València ha preguntat i cerca una cesió de Facundo Farías, futbolista de Colón de Santa Fe. I no és una informació que es quede ací, i és que citen com a font informativa al propi agent del futbolista, Martin Sendoa.

No obstant això, el problema resideix en què el jugador té contracte en Colón de Santa Fe i vol jugar la Copa Llibertadors amb eixe mateix equip, per la qual cosa seria una operació més encarrilada al mercat d’hivern. Malgrat això, el seu agent no descarta que es tanque aquest mateix estiu si es donen les condicions de mercat.


Segons apunta AS, el fitxatge queda condicionat al fet que finalment una empresa britànica es faça amb els drets del jugador. Si es tanca l’acord, serà jugador del València. Si no es tanca, serà el seu agent qui prendrà la decisió.

Es tracta d’un futbolsita de qualitat, un migcampista ofensiu que amb només 19 anys ha cridat l’atenció d’equips com la Roma, el Milà, el Manchester United, la Fiorentina o l’Olympique de Marsella. Futbolista ràpid, de “gambeteo” i segons va afirmar en una entrevista, li agrada jugar més com migpunta, que és la posició que ha ocupat sempre. El seu entrenador favorit: Pablo Aimar…