La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València demana llevar el cartell de Lim Out
,

El València demana llevar el cartell de Lim Out

COMPARTIR

El passat dimarts, Libertad VCF va col·locar un cartell gegant amb la frase: “Lim out” al costat de la Ciutat Esportiva de Paterna. Este cartell està ubicat en una posició estratègica i es pot veure des de l’autovia i des de la ciutat esportiva, la qual cosa no ha agradat al València CF. L’associació continua lluitant i treballar per a aconseguir la marxa de Meriton del club de la Capital del Túria.

 

Meriton vol llevar el cartell

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València ha sol·licitat la retirada del cartell a l’empresa propietària. Des del club consideren que és una falta de respecte al màxim accionista. Per esta raó, des de Meriton podrien emprendre accions legals per la col·locació del cartell al considerar-lo ofensiu.

D’altra banda, en el contracte que va firmar Libertad VCF amb l’empresa que ha col·locat el cartell fica que mentre que no hi haja cap ofensa, l’empresa no es fa responsable del missatge. Per tant, haurem d’estar pendents a les pròximes setmanes per a veure els pròxims moviments del València CF en este tema i si pren la decisió d’emprendre accions legals.

Libertad VCF té un contracte de sis mesos

Per la seua part, Libertad VCF va firmar un contracte en el qual el cartell es quedaria en eixe lloc en un període de sis mesos. L’associació que lluita per la democratització del València té un contracte firmat. Per tant, si l’obliguen a llevar el cartell, hauria de ser indemnitzada.