La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contempla l’opció de fer canvis en la davantera
,

El València contempla l’opció de fer canvis en la davantera

COMPARTIR

El València és conscient que travessa una situació econòmica molt complicada. El club de la Capital del Túria està treballant en les eixides, però encara no ha sigut capaç de tancar cap venda. El temps s’esgota i juga en contra del València, ja que té el Fair Play Financer excedit i necessita rebaixar el cost de la seua plantilla. 

Marcos André podria eixir del València

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, el València podria acceptar una venda de Marcos André. De fet, valora diferents opcions amb el futbolista brasiler. En un primer cas, el València podria vendre al davanter sempre que recupere els diners invertits. Este cas pareix complicat, perquè Marcos André va costar nou milions d’euros i esta temporada no ha rendit com s’esperava. 

Una altra opció que valora el València és vendre una part dels drets de Marcos André. Però hauria de ser per una xifra que no puga permetre que el valor del jugador estiga en pèrdues. Ara mateix, un dels equips interessats en el davanter brasiler és el Rayo Vallecano. El seu tècnic, Andoni Iraola, vol al futbolista, però l’oferta podria ser en forma de cessió. 

El València vol alliberar plaça d’extracomunitari 

La venda de Marcos André arriba en un moment en el qual el València vol alliberar plaça d’extracomunitari. Amb la més que probable arribada de Samuel Lino, el club de la Capital del Túria tindria tres jugadors: Lino, Marcos André i Maxi Gómez. Com el club treballa en la incorporació d’Arthur Melo, hauria d’eixir un d’estos jugadors. 

En un principi, el València té com a objectiu la venda de Maxi Gómez, el davanter uruguaià ocupa un gran espai en el Fair Play Financer. Des del club estan esperant esta hipotètica oferta de dotze milions del Brujas pel jugador uruguaià, la qual encara no ha arribat. Per tant, en cas de no poder vendre a Maxi, l’opció seria Marcos André.