Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València cobrarà per les semifinals de Gayà i Wass

Per Gerard Gálvez · 05 Juliol, 2021

El paper dels valencianistes és molt discret en l’Eurocopa. Gonçalo Guedes no ha participat, Cheryshev va tindre un mal paper amb Rússia, Gayà només ha jugat un partit amb Espanya i Daniel Wass ha perdut la titularitat amb Dinamarca.

No obstant això, la selecció espanyola i el combinat danés continuen vius en el torneig. El passe a semifinals de ambdues seleccions aportarà al València una bona quantitat de diners.

Mes de mig milió

Mentre les seleccions continuen passant rondes, el València continua cobrant diners. La passada d’Espanya i Dinamarca a les semifinals reportarà al València més de mig milió d’euros, xifres que ajuden molt als problemes econòmics pels quals passa el club de Mestalla. En cas d’avançar a la final, el València tornarà a cobrar una bona quantitat de diners.

Diners inesperats

Així com el València podria tindre esperances en la selecció portuguesa de Gonçalo Guedes per a guanyar el torneig, els diners de les seleccions espanyola i danesa era una cosa que no s’esperava. La gran actuació de els dos combinats ha ajudat el club a reduir les pèrdues amb les quals ha tancat la temporada. La selecció danesa ha sigut la sorpresa del campionat, mentre que l’espanyola ha rendit per damunt de l’esperat a principis del torneig.