Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  

El mercat entra en les hores decisives

Per Jorge Olmos · 30 Gener, 2021

El mercat d’hivern s’acosta al seu final i els fronts oberts per a l’entitat de Mestalla són nombrosos, tant en el capítol d’entrades com al d’eixides. Per tots és sabut que el club no està dispost a realitzar esforços econòmics per a reforçar la plantilla, encara que ho necessite. En aquest context d’austeritat, aquesta és la situació al mercat:

RUBÉN SOBRINO, AL CADIS

Per a això, abans de portar a algú, cal deixar eixir. I el que més opcions té d’abandonar el València CF és Rubén Sobrino. Tant és així que a Cadis ja és dona per feta la cessió del davanter al conjunt gadità. Segons informa El Desmarque Cadis, el davanter aplegarà cedit sense opció de compra fins a final de temporada. L’entitat gaditana es farà càrrec del sou del jugador.

ÚLTIM INTENT PER FERRO

Al capítol d’entrades, el club ha reactivat l’opció del central del Benfica, Ferro, segons ha informat Deportes Cope València. Tot i la negativa del club portugués en deixar-lo eixir, el conjunt Valencià segueix insistint amb ell per a reforçar la defensa.

CUTRONE, EL MÉS PRÒXIM

El davanter italià és el més pròxim a aplegar a València. Tot apunta que en les pròximes hores es farà oficial la cessió del davanter del Wolverhampton de Nuno. Cutrone va començar la seua carrera molt jove i amb grans xifres golejadores, però en l’últim any i mig ha tingut una caiguda del seu rendiment que ha provocat que no tinga lloc a l’equip anglés.

PULGAR I FLORENTINO, INACCESSIBLES

La de migcentre defensiu és la posició més curta a la plantilla de Javi Gracia, i al mateix temps, en la qual les operacions estan més lluny de tancar-se. Segons informa Deportes Cope València, tant Eric Pulgar com Florentino en aquests moments son inaccessibles.