La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Llevant pensa en un objectiu del València per al mercat de gener
,

El Llevant pensa en un objectiu del València per al mercat de gener

COMPARTIR
El València CF té com a principal objectiu incorporar un central en este mercat d’hivern. Pel que respecta a la capacitat econòmica, el club és conscient que no pot fer una gran inversió. Per tant, el jugador triat haurà de vindre baix unes condicions molt econòmiques per al València. La principal opció del València és el central de l’Olympique de Marsella, Álvaro González. El central espanyol encaixa en eixe marc econòmic per a complir amb el fair play financer.

El Llevant pensa en Álavaro González

No obstant això, les qualitats d’Álvaro González no convencen a Bordalás, el qual vol un perfil diferent de central. Estem a catorze de gener i encara no hi ha consens entre el club i l’entrenador a l’hora de fitxar. Per esta raó, poden escapar-se opcions que podrien estar tancades des de fa temps. Una d’estes opcions podria ser Álvaro González.

Álvaro González vol jugar en Espanya

Segons ha informat SER Deportivos València, el Llevant s’ha fixat en el central espanyol i podria fer una oferta per ell en esta finestra del mercat de fitxatges. Per la seua part, Álvaro González vol eixir del Marsella. El jugador espanyol té moltes ofertes, però la seua prioritat és jugar en Espanya. Per esta raó, el Llevant podria ser el destí ideal per a Álvaro González.

Una defensa reconeguda en el València

En cas de fitxar al jugador, l’equip granota tindria una defensa molt reconeguda per l’afició valencianista. Ara mateix, el Llevant té en la seua plantilla a Mustafi i a Rubén Vezo. Els dos centrals van defensar els colors del València CF. A ells podria sumar-se Álvaro González. El central espanyol no ha jugat en el València, però sí que ha sigut un objectiu de la secretaria tècnica del club.