Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El discurs d’Alegria en l’inici de la manifestació

Per Alejandro Fernandez · 17 Juny, 2023

La primera parada de la manifestació ha tingut com a punt de localització el Palau de la Generalitat. En aquest punt, Alegria, una xiqueta valencianista d’11 anys, ha realitzat la lectura d’un discurs cap al valencianisme. 

Alegria es va fer viral en Twitter al costat del seu pare per manifestar-se a Madrid per a demanar la marxa de Meriton. Entre les seues accions destaca l’exèrcit de Playmobils que va posar a les portes de les oficines de LaLiga a Madrid, amb “LIM GO HOME”.

A través d’aquests actes, Alegria i la seua família han volgut visibilitzar la situació del club i denunciar la gestió de la propietat, que viu de manera desinteressada del club a milers de quilòmetres. Alegria ha alçat la veu i ha realitzat un discurs que ha emocionat a tot el valencianisme present en la manifestació.

La intervenció de l’aficionada valencianista:

El valencianisme hui ha decidit eixir una vegada més al carrer. Per a una xiqueta com jo és emocionant veure el que la gent està disposada a fer pel que volen i senten. Hui tots vosaltres no sou uns quants valencianistes amb ganes de lluitar, sou molt més. Hui tots vosaltres sou un exemple, sou dignes portadors d’aquest escut, d’una història que com vosaltres sabeu millor que jo, s’ha fonamentat en lluitar per coses impossibles i aconseguir-lo. Estem ací, no perquè pensem a guanyar aquesta lluita, encara que ho pensem. Estem ací per estar del costat correcte, per lluitar per lo just, per conservar la dignitat, és el que devem als nostres iaios, pares, fills i nets. Lluitar per la dignitat del València CF ens ho devem a nosaltres. Hui em sent encara més orgullosa de ser valencianista. Polítics, no li donen l’esquena al poble. AMUNT SEMPRE. LIM GO HOME.