+  PRIMER EQUIP  

El calendari no dóna treva

Per Blanquinegres · 24 Septembre, 2015

Este inici de temporada per al VCF està sent dels més complicats dels últims anys. El números no conviden a res. Tot va iniciar-se amb la doble eliminatòria prèvia de Lliga de Campions davant el Mònaco. Passat eixe ‘tràmit’, la Lliga ha arrancat, definitivament, amb un mes de setembre prou exigent per a tots els equips. Particularitzant en el VCF, el fet d’estar submergit a dos competicions com la Lliga i la Champions ha brutalitzat el gran esforç físic per superar en nota l’inici de curs tenint que tirar mà de les famoses rotacions quasi a les primers de canvi.

A l’ordre del dia estan els 6 punts de 15 possibles que els de Nuno han pogut sumar a estes 5 primeres jornades de Lliga amb Rayo (X), Depor (X), Gijón(V), Betis(X) i Espanyol(D) com a rivals. A més, les formes no estan convidant a pensar que en un futur més pròxim eixa quantitat de punts augmente de forma considerable. Tot perquè el calendari tornarà a girar-se en contra dels de Mestalla tenint que visitar en pròximes setmanes estadis com el de San Mamés o el del Calderón, sense oblidar-se de la pròxima eixida europea a Lió, vital per mantindre viva la flama de la Lliga de Campions.

Per tant, vist el vist, poques alegries pot esperar l’aficionat blanquinegre de cara als següents compromisos. La temporada no frena i el calendari no dóna cap tipus de respir per a un vestidor que d’alguna forma haurà de tornar a mostrar les signes d’identitat que la temporada passada el van portar a lluitar de tu a tu al que fins el moment era vigent campió de Lliga, l’Atlètic de Madrid.