Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Detinguts tres jugadors del Reial Madrid per un presumpte cas de revelació de secrets d’índole sexual

Per Alejandro Fernandez · 14 Septembre, 2023

La Guàrdia Civil ha detingut almenys a tres jugadors del Reial Madrid per un presumpte cas de revelació de secrets d’índole sexual, segons ha informat el mitjà de comunicació, El Confidencial.

L’operació se centra sobre diversos futbolistes, dels quals no s’ha revelat la seua identitat, de moment. Segons ha informat El Confidencial, els detinguts són tres jugadors de “La Fábrica del Real Madrid”, del filial i del tercer equip, però segons les fonts del mitjà de comunicació, pot haver-hi diversos jugadors més implicats, inclosos del primer equip.

Les detencions per part de la Guàrdia Civil arriben després d’una denúncia presentada el 6 de setembre a Canàries. La mare d’una menor d’edat va acudir a denunciar. Segons les fonts consultades per El Confidencial, el fet que va relatar la mare de la menor és que un dels detinguts va gravar un vídeo sexual d’ella i després el va difondre. 

Les detencions s’han produït aquest matí i els jugadors han sigut traslladats a dependències policials. Se’ls acusa d’un presumpte delicte d’alçament de secrets. Entre les diligències a adoptar, els investigadors volen requisar el telèfon mòbil per a procedir a la seua anàlisi. 

El principal investigat és un jugador del Reial Madrid C, qui és la persona que suposadament va tindre la relació sexual amb la menor, que té 16 anys i és de nacionalitat espanyola, segons les fonts consultades.