Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cutrone, Oliva i Ferro ja treballen amb la resta del grup

Per Miguel Castells · 04 Febrer, 2021

El València s’ha exercitat hui a Paterna amb la mirada ficada en l’enfrontament del diumenge davant l’Athletic. El conjunt de Javi Gracia afronta un partit vital amb algunes baixes, però amb la possibilitat de convocar a les 3 incorporacions, ja que segons Deportes Cope València, Cutrone, Ferro i Oliva s’han entrenat amb la resta del grup.

Piccini continua en solitari

D’altra banda, Piccini continua entrenant en solitari. El lateral dret encara no està a punt físicament i està realitzant el seu treball personal, mentres que la novetat ha sigut Facu González, que ha pujat del filial per entrenar amb el primer equip.

Quatre baixes confirmades

Per últim, el València continua amb 4 baixes confirmades: Mangala, Chersyhev, Diakhaby i Gameiro. L’extrem rus no acabà la sessió d’entrenament del divendres passat i fa la impressió que la seua recuperació és més lenta del que es pensava. Diakhaby i Gameiro continuen amb el seu confinament pertinent.

Així, Javi Gracia podrà convocar a les 3 noves incorporacions de cara al partit del diumenge. Enmig de les baixes i de les limitacions de la plantilla, són un sospir per a l’entrenador navarrés, que comença a veure la temporada amb més positivisme.