+  CRÒNIQUES

CRÒNICA GRA 0-3 VCF: Un global de 0-7 envia al València als quarts de final

Per Cristian Año · 14 Gener, 2016

L’equip de Gary Neville visitava Los Cármenes amb peu i mig en la següent fase de Copa del Rei, amb un marcador favorable de 4-0 que feia veure de prop els quarts de final. Negredo, autor de 3 gols en l’anada, exercia de capità aquesta vegada.

Els primers minuts, el Granada arribava a l’àrea del València buscant el primer gol, amb alguna ocasió perillosa salvada per Ryan, com una d’El Arabi al minut 14, una de Success al 15 i altra de Rochina que anava directa al pal esquerre del porter. Els de Sandoval eixiren motivats però sense efectivitat.

En canvi, el València, desaparegut en defensa i en atac, aconseguia avançar-se quan faltaven 4 minuts per al xiulit que marcara el descans, amb una treta de córner que rematava el jove jugador del Mestalla, Zahibo, aprofitant una errada en l’eixida del porter granadí. El marcador de 0-1 no feia justícia però el VCF marxava al descans amb aquest gol que sumava 5-0 al global.

El València començava la segona part amb l’entrada del belga Bakkali, qui venia d’una lesió, pel portugués Cancelo. El Granada continuava apretant a pesar d’estar pràcticament eliminat, però aquesta vegada els de Gary no estaven tan adormits com la primera part.

En el minut 17 de la segona part, eixia Negredo del terreny de joc donant pas a Paco Alcacer, qui marcava 20 segons després de la seua eixida, i posava el 0-2 al marcador en el primer baló que tocava.

Al minut 25, últim canvi del València, on entrava altre jugador del Mestalla, Diallo, substituint a Danilo. I un poc després, al 37, una jugada individual de Bakkali provocaria un penal que llançaria l’argentí Pablo Piatti, batent al porter rival per la part baixa del seu costat esquerre. Aquest gol vindria acompanyat d’una posible lesió, altra vegada, de Bakkali.

Amb un resultat final de 0-3, i un global de 0-7, l’equip de Gary Neville passa directament a quarts de final de la Copa del Rei.