ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Corona explica el pla de reconstrucció del club

Per Alex Alfaro · 04 Novembre, 2022

Corona ha parlat en un esdeveniment celebrat en el Wanda Metropolitano organitzat per la Lliga per als seus proveïdors internacionals. El director tècnic ha sigut el representant del València, i en unes declaracions publicades per Tribuna Deportiva ha parlat sobre Gattuso, la situació de l’equip, el mercat d’estiu, Cavani, i l’Acadèmia

Situació esportiva

“La part esportiva som els que gastem els diners, ho dic en plan broma. Nosaltres volem posar el focus que tot funciona a partir d’açò hi ha milions de persones que estan desitjant veure un partit de futbol. Volem posar el focus que dins del València del futur, hem dissenyat un nou pla des de la pandèmia. Teníem un equip que estava competint a Europa i ens quedem fora, així que es va generar la tempesta perfecta i estem en plena reconstrucció. Volem fer la reconstrucció des del terreny de joc. És un projecte a llarg termini. Tenim  una figura com el nostre entrenador que és un home amb experiència, caràcter i mentalitat guanyadora. És capaç de fer-nos arribar fins on volem. Venim d’anys on hem patit molt. Per a ell l’empat no és una opció. Tenim un equip que és el més jove de La Lliga perquè cal desenvolupar una mentalitat guanyadora. Volem ser sostenibles i ser competitius com es mereix la història del nostre club. L’any passat vam jugar una final”

Mercat d’estiu

“Este estiu ens vam haver d’ajustar a les regles del FPF. Són molt estrictes però permeten que hagen equilibrat les balances dels clubs. No hi ha clubs amb grans deutes a hisenda. Hem treballat molt en harmonia amb el nostre tcnic. Hem triat perfils que pogueren representar al nostre club però sempre ajustant-nos al *FPF”

Entrenador

“Volíem tindre un entrenador que portara a la nostra plantilla a tornar a ser guanyadora. Estem en un moment més baixos però estem aconseguint una comunió amb la nostra afició. Gattuso és una persona simbòlica i mai planteja el partit per a empatar-lo. Està desenvolupant un estil de joc molt atractiu i no té res a veure amb el seu estil com a jugador. Està enganxant molt als nostres fans”

Cavani

“Un dels elements importants al València de hui és Cavani. La seua arribada va suposar un gran impacte. Vam tornar a barallar per jugadors amb gran prestigi. En la seua presentació van haver 10000 persones únicament  Hi ha vegades que ha sigut substituït i l’equiip s’ha diluït bastant. Amb el seu lideratge ens està ajudant molt. Ha causat un impacte important. Amb la seua edat ixen dubtes, però ell només s’ha ocupat de dissoldre-les. Hi ha jugadors que dirigeixen i solucionen els problemes del vestuari sense que haja d’intervindre el tècnic”

Acadèmia

Una part importantíssim per a nosaltres és l’Acadèmia. Hem sigut reconeguts com una de les acadèmies que més jugadors fan per al primer equip. A més, fem una cura important perquè cada any hi haja jugadors de l’acadèmia. València és una Comunitat molt competitiva i cal tindre jugadors que hagen viscut tot això per a no desconnectar dels nostres aficionats. Hem fet un gran esforç per a renovar a Gayà i tant de bo poder dir que és un “One club men”. El gran esforç el fem sempre pels jugadors de la casa. Estem pendents de la llista del mundial on puguem ficar a cinc jugadors que s’han criat en l’acadèmia del València. És una dada que parla per si sol”