+  PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Rodrigo Moreno s’apunta al partidàs de demà

Per Blanquinegres · 02 Gener, 2016

Gary Neville torna a tirar d’una llista de 19 homes per a concentrar-se de cara al partit davant el Reial Madrid a les 20:30 h en Mestalla. Els citats es concentraran demà ales 12 del migdia i partiran cap a un punt de relax de València com és la platja del Saler, per tal de mantindre la concentració intacta fins que finalitzen els 90 minuts davant el conjunt blanc.

En la llista, finalment de tots els homes que es troben en la recta final de les respectives recuperacions, només Rodrigo Moreno ix de la infermeria per entrar en una convocatòria després de vora 2 mesos de recuperació des de que caiguera lesionat dels lligaments del seu genoll al Calderón. Per contra ni Enzo Pérez ni Bakkali, qui ja s’entrena amb el grup, no han arribat a temps tampoc per no forçar les seues recuperacions. Els que no arriben a temps són Feghouli, Gayà Alves i Mustafi que encara tindran que millorar olt per poder inclòs entrenar-se amb els companys.

En esta llista desapareixen els habituals noms del VCF Mestalla que en les últimes setmanes omplien la convocatòria amb 3-4 noms. Esta volta només trobem la presencia de Fran Villalba per viure de prop les hores prèvies a un VCF-Reial Madrid.

 

CONVOCATÒRIA VCF: 19 homes

Porteria: Jaume, Ryan

Defensa: Cancelo, Barragán, Abdennour, Santo, Vezo, Orban.

Centre del Camp: Javi Fuego, Danilo, Parejo, André, Piatti, Villalba, de Paul

Davanters: Rodrigo Moreno, Negredo, Santi Mina i Paco Alcácer

 

Absencies: Alves, Mustafi Feghouli, Gayà, Enzo Pérez i Bakkali