Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

Coneix quina és la prioritat del València per a la posició d’interior

Per Alejandro Fernandez · 29 Desembre, 2022

El conjunt liderat per Gennaro Gattuso vol aconseguir en el mercat d’hivern una peça que falta en el centre del camp per a completar el puzle en les demarcacions ofensives i així comptar amb diversos jugadors en l’atac. Segons Golsmedia el futbolista preferit pel València i amb el qual ja han hagut contactes per a oficialitzar la seua arribada al conjunt valencianista és Nahitán Nández, jugador del Cagliari.

El València ha demanat a l’equip italià la cessió del futbolista uruguaià de 27 anys, més una opció de compra al juny de 2023 per a fer-se amb la totalitat dels serveis del jugador. El Cagliari no està disposat a deixar marxar al jugador per una baixa quantitat de diners ja que ho van fitxar per 16 milions d’euros.

L’entorn de Nahitán Nández assegura que ell va voler eixir el passat estiu però els equips no arribaven a les quantitats que demandava el Cagliari. El València ja s’ha posat en contacte amb el club italià a través de l’entrenador, Gennaro Gattuso i també del director esportiu per donar a conèixer la seua voluntat de fitxar-lo.

El jugador preferit per a ocupar la posició que queda per cobrir en l’atac com a interior és Nahitán Nández, però el València continua sondejant a un altre jugadors amb els quals ja hi ha hagut contacte amb algun com Salim Amallah, Jèremie Boga, Luís Alberto i Lucas Assadi. Tots jugadors segeuixen en l’órbita del València i si es cau l’òpció de l’uruguaià, el club intentarà alguna d’aquestes opciones.