ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Coneix quan es celebrarà el sorteig de huitens de final de Copa del Rei

Per Javi Richart · 08 Gener, 2024

El València CF va superar aquest diumenge 7 de gener la ronda de 1/16 de la Copa del Rei, després de guanyar al Cartagena a la prórroga. Els de Baraja va tindre un partit complicat, amb una mala primera part. En canvi, a la segona el conjunt che va reaccionar, i li va donar la volta al marcador gràcies als gols de Canós i de Gayà al temps extra.

Així, estava previst que els valencianistes conegueren el seu rival per a la ronda de huitens de final aquest mateix matí amb la celebració del sorteig a les 13 h. En canvi, la suspensió del partit entre Unionistas de Salamanca i el Vila-real per una apagada de llum ha obligat a canviar l’horari del sorteig. L’encontre va finalitzar amb 1-1 al marcador, i es jugarà la pròrroga aquest mateix dilluns 8 de gener a les 16:30 h.

Per tant, el sorteig de 1/8 de final es celebrarà 2 hores més tard, a les 18:30 h, i serà al saló Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol de Las Rozas. El València estarà molt atent per viure eixe sorteig, al qual el més probable és que li toque jugar contra un Primera Divisió, ja que l’únic representant de la categoria de plata és el Tenerife, i l’altre de categoria inferior podria ser l’Unionistas de Salamanca, en cas de superar al Vila-real.