La millor informació del ValènciaCF en valencià

Bryan Gil està molt prop de firmar pel València
,

Bryan Gil està molt prop de firmar pel València

COMPARTIR

El mercat del València ha de revolucionar-se a estos últims deu dies. El partit a San Mamés evidencià que l’equip ha adquirit molta personalitat amb Gattuso, però necessita futbolistes que li donen un plus de qualitat a la idea, i un d’ells pot ser Bryan Gil, que ja sap el que és vestir la camiseta del València després de la seua cessió la passada temporada.

Cessió simple

Doncs bé, segons Fabrizio Romano, el club che i el Tottenham estan dispostos a completar l’acord perquè Bryan Gil aplegue cedit fins a juny de 2023. Es tracta d’una cessió simple, és a dir, sense cap opció de compra. En un principi, el club anglés pretenia un traspàs, però com no han aplegat ofertes convincents per l’extrem tornarà cedit a València.

Rebutjà altres ofertes

Bryan ha prioritzat jugar a les ordres de Gattuso per damunt d’altres ofertes com la Real Societat. Els quatre mesos que va estar al curs anterior demostrà que té nivell de sobra per a rendir a l’actual València, però no va ser capaç de materialitzar el seu bon futbol amb gols, i en esta nova oportunitat que se li presenta ha de fer-ho.

Així, si el València aconsegueix tancar esta operació Gattuso comptarà amb tres extrems de molt nivell: Samuel Lino, Bryan Gil i Samu Castillejo. Al seu 4-3-3, les bandes són fonamentals, i de moment els laterals i els extrems estan responent molt bé.